#3085 Dotaz

Cena poštovného

Dobrý den,

Mám dotaz, se kterým mi doufám budete moci poradit.

Dívala jsem se například na ceníky společnosti UPS, u které stojí zaslání 1kg balíčku z Německa do Rakouska 32,40 EUR. Stejné zaslání 1kg balíčku z Německa do ČR pak stojí 109,65 EUR.
Překvapuje mě tak velký rozdíl, vzhledem k tomu že ČR i Rakousko jsou obě sousedíci země Německa a vzdálenost je tedy prakticky stejná, ne-li do ČR z řady míst v Německu dokonce kratší.
Jen ze zvědavosti, věděli byste důvod tak rozdílné ceny? Proč je zasílání z Německa do ČR se společnostmi UPS tak drahé? Velmi mě to zajímá.

Budu moc vděčná za odpověď.

Hezký den!

N. Babjukova 26.07.2024 12:54

Odpověď

Dobrý den, 

toto je spíše dotaz na společnost UPS, jejich cenotvorbu nemáme na starosti. Nicméně naše ceny jsou rozdílné z toho důvodu, že máme sjednané individuální podnímky, navíc při tak velkém počtu přeprav si můžeme dovolit zákazníkům dovolit nabídnout výhodnější cenu oproti konkurenčním firmám. Nemusíte mít obavy, průběh je pak stejný, při výběru například přepravce UPS přijede kurýr UPS a celá přeprava zásilky je zrealizována společností UPS, my ji jen za Vás zadáme a objednáme u přepravce, zároveň vystavíme potřebnou dokumentaci. 

S pozdravem a přáním pěkného dne, 
tým ShipEx.cz

ShipEx.cz 08.08.2024 08:13
Zpět na výpis dotazů Odpovědět

S námi pošlete balík kamkoliv na světě

Nenechte si utéct žádnou akci

E-mailová adresaZadejte platný email
Zavolejte nám
Jsme tu pro vás ve všední dny od 8:00 - 17:00 na telefonním čísle (+420) 730 779 555
Sledujte nás fb
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro
Platební metody - GoPay, MasterCard, VISA, Maestro